Ipari sorompó - Sorompó forgalmazás

A helytelen beállítás, illetve használat, a karbantartás hiánya vagy a mozgó és súrlódó sorompó alkatrészek kopása miatt is szükségessé válhat a javítás. Ugyan ritkán fordul elő ilyesmi, de a működésképtelen sorompók jelentősen lelassíthatják a ki- és beléptetést. Ilyen esetben fontos, hogy minél hamarabb megérkezzenek az alkatrészek.
Nagy forgalmat bonyolító helyszíneken, ipartelepeken, parkolókban különösen komoly fennakadást okozhat egy meghibásodás. Éppen ezért ajánljuk ügyfeleinknek, hogy legyenek náluk tartalékban sorompó alkatrészek, így sokkal gyorsabban elhárítható a hiba.

Kínálatunkban megtalálhatók a legfontosabb sorompó alkatrészek, mint a sorompótest, a kar vagy a motor, valamint beszerezheti nálunk az elektronikához szükséges elemeket, a komplett vezérlőt, a távirányítókat, a vevőket vagy a biztonságos működtetéshez elengedhetetlen fotocellákat.

Kiegészítők a sorompókhoz

Szerencsére a meghibásodásnál gyakoribb, hogy partnereink éppen a tökéletes működés miatt fektetnek új sorompó alkatrészek vásárlásába. Számtalan kiegészítővel teheti még praktikusabbá sorompóját, valamint növelheti a berendezés élettartamát is.

Sokkal többet hozhat ki a sorompóból, néhány hasznos tartozékkal.

Ha speciális sorompó alkatrészek vagy tartozékok érdeklik, keressen minket bátran elérhetőségeinken, kérje ajánlatunkat!